Ik zie wat jij niet ziet..? I’m seeing what you aren’t seeing

_DSC1189klein

Op de Vellertheuvel in Apeldoorn-Noord staat een bijzonder kunstwerk: Kooi-met-geen-poema-er-in, gemaakt door Maarten de Reus. Afhankelijk van waar je staat kun je een silhouet van een dier waarnemen…of niet……

_DSC1191klein

On the Vellert Hill in Apeldoorn-North stands a special work of art: Cage-without-a-puma, made by Maarten de Reus. Depending on where you stand you can see a silhouet of an animal…..or not…..

_DSC1193klein

De “poema” is gebaseerd op een verhaal dat speelt in de zomer van 2005. Het gerucht ging dat er op de Veluwe een poema gezien was. De media stonden er vol van en veel journalisten waren er druk mee bezig.

_DSC1195klein

The “puma” is based on a story that took place in the summer of 2005. The rumour went round that a puma was seen on the Veluwe (the woody region around Apeldoorn). The press was occupied with the puma for days.

_DSC1201klein

4 gedachten over “Ik zie wat jij niet ziet..? I’m seeing what you aren’t seeing

  1. Leuk, om zo iets tegen te komen op je wandeling! Ik herinner me nog wel dat krantenbericht, maar had geen idee, dat een kunstenaar het uitgebeeld had. Voortaan de krant maar met meer fantasie lezen. Het is weer eens iets anders dan oorlog.

  2. Wat een leuk kunstwerk. Als ik in de buurt ben ga ik er eens kijken om niet te zien wat jij ziet maar wat ik zie of niet!

  3. Jan draagt toch een mooie rooie pet!
    Het is een pracht kunstwerk wat je gefotografeerd hebt Edith. Je foto’s zijn ook kunstig! Ik kreeg een aha Erlebnis toen ik de poema zag!

Geef een reactie / Comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s