Reader Appreciation Award from Shelly

Shelly nomineerde mijn blog voor de Reader Appreciation Award.
En daar ben ik blij mee. Ze schrijft daarover op haar blog:  a friend from the Netherlands who takes beautiful photos which make me want to go visit.  She helps me to see the world around me in a different way.
Ik lees haar blog onbeingmindful al een maand of negen. Ze schrijft over haar dagelijks leven, haar omgaan met haar bipolaire stoornis, het weer oppakken van haar studie om zelf therapeut te worden. Ze heeft het talent om te verwoorden wat ze meemaakt en daar diepgang aan te geven.

Shelly nominated my blog for the Reader Appreciation Award. She writes about it:  a friend from the Netherlands who takes beautiful photos which make me want to go visit.  She helps me to see the world around me in a different way.
I read her blog onbeingmindful for about nine months. She writes about her daily life, her coping with bipolar II, her going back to grad school again to become a therapist herself. She has the gift to give words to what she’s been through, and to give depth to it.

There are some “rules” when you receive this award:

Include the award logo somewhere in your blog
Answer 10 questions below, for fun if you want to. I won’t do it… it’ll make this blog too long.
Nominate 10 to 12 blogs you enjoy. Or you pick the number.
Pay the love forward: Provide your nominee’s link in your post and comment on their blog to let them know they’ve been included and invited to participate.
Pay the love back with gratitude and a link to the blogger(s) who nominated you.

Vertaald:
Neem het award logo ergens op in je blog
Beantwoord 10 vragen  voor de lol, als je wilt… doe ik niet. mijn blog is zo al lang genoeg….
Nomineer 10 tot 12 blogs. Of het aantal dat je wilt.
Neem de link naar het blog van je genomineerde op in je post en laat hem of haar op hun blog weten  dat ze genomineerd zijn en uitgenodigd om mee te doen.
Link naar de bloggers die je hebben genomineerd.

Bijna een jaar geleden, in augustus 2011, begon ik met dit blog. Elke week een post over iets dat ik had gezien, waar ik over na had gedacht, wat ik wilde delen in foto’s en gedachten. Twintig mensen hebben een abonnement, 81 kunnen het volgen via Facebook. Daarnaast zijn er veel mensen die via een zoekmachine op mijn blog terecht komen.  Deventer Ziekenhuis en Dimence scoren daarbij hoog. En mijn eigen naam:) Een nieuwe stroom van bezoekers kwam vanaf oktober via Postcrossing. De reacties van die bezoekers vind ik dan een paar weken later op een ansichtkaart! Zo zijn er bezoekers uit 35 landen. Nederland en de Verenigde Staten gaan aan top. België, Duitsland, Rusland en Polen volgen daarna. Ook Finland, Oekraine, China, Korea, Oostenrijk, Taiwan, Canada, Wit-Rusland, Engeland, Spanje, Italië, Frankrijk, Japan, Turkije, Hongkong, Australië, Zweden en Tsjechië staan meer dan een keer op de lijst…

Almost a year ago, in August 2011, I started blogging. Every week a post about something I saw, something I thought about, and wanted to share in photos and thoughts. Twenty people have subscribed, 81 can follow the blog through Facebook. Apart from them there are a lot people who find my blog by a search engine. Deventer Hospital and Dimence are popular search terms. And my own name:)
A new stream of visitors came by Postcrossing. Their comments I find a few weeks later on a postcard!
Visitors come from several countries: from the Netherlands and the USA the most. On a short distance Belgium, Germany, Russia and Poland. Finland, Ukraine, China, Korea, Austria, Taiwan, Canada, Belarus, the UK, Spain, Italy, France, Japan, Turkey, Hongkong, Australia, Sweden and the Chez Republic are more than once in the statistics.

Hangzhou, photo made by a postcrosser from China

Bloggen opende een nieuwe wereld!
En niet alleen mijn eigen blog. Ook de blogs van anderen.

Blogging opens a new world!
And not only my own blog. Also the blogs of other people.

Mijn nominaties voor de Reader Appreciation Award:
My nominations:

White Bouqet © Barb Kellogg

A flick of light, adventures in photography by Barb Kellogg.
I follow her for three years now, I think. Barb’s photos are really inspiring. She writes: “A flick of light is all I need to capture a moment. It’s here that I share some of those moments with you!” Barb is one of the people who inspired me to start my own blog!

Ik volg haar nu ongeveer drie jaar . Barb’s foto’s zijn inspirerend! Zij is ook een van de mensen die me heeft geinspireerd om zelf aan een blog te beginnen.

Kaart die ik van Susu kreeg via Postcrossing

Susu’s postcards: Susu woont in Ontario, Canada en is lid van Postcrossing.
Op haar blog laat ze zien welke kaarten ze heeft ontvangen en vertelt  daar iets bij.
Susu’s living in Ontario, Canada. She’s a member of Postcrossing. On her blog she shows the postcards she received and tells something interesting about them.
She says her blog is “a place to show and share the pieces of happiness that come into my mailbox”.

Silent-Snail, Germany

Silent Snail:  Blog by a Vietnamese young woman. She’s studying children’s literature and linguistics in Germany and makes amazing drawings.
Blog  van een jonge Vietnamese vrouw die in Duitsland kinderliteratuur en taalkunde studeert. Ze maakt prachtige tekeningen.

2 gedachten over “Reader Appreciation Award from Shelly

Geef een reactie / Comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s